Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Car to lease Padborg Super Prix var en såkaldt dobbeltweekend for deltagerne i OK Legend Car, hvor der blev kørt en afdeling af mesterskabet såvel lørdag som søndag. For nogle af deltagerne blev der virkelig tale om vidt forskellige afdelinger.

”Denne her dag skal bare glemmes.” Sådan sagde Kennie Frydkjær Jensen, Hillerød, efter lørdagens løb, hvor han bl.a. var udgået af andet løbet med et knækket speederkabel.

Bedre gik det i søndagens afdeling, hvor nordsjællænderen satte femtehurtigste tid i tidtagningen, og kørte sig frem til den forreste ende af første heat, for så derefter at snurre rundt efter at have fået et puf fra en medkører.

I andet heat var Kennie Frydkjær Jensen med i den gruppe på seks kørere, som kæmpede om pladserne fra nummer to til syv, og her sluttede han på en fjerdeplads, inden han sluttede dagen af med at tage andenpladsen i det afsluttende heat.

”Det her har jeg ventet på siden sæsonstarten,” sagde han efter søndagens løb. ”Nu har jeg en bil, der trækker som den skal, og så skal jeg nok finde marginalerne, der kan bringe mig helt til top i de kommende løb.”

Mini Cart 0

Din kurv er tom