Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Tommy Laugesen, Silkeborg, har endnu sin første løbssejr i årets OK Mobil 1 Legend Car Cuppen til gode, og det er ikke fordi, at midtjyden ikke kan køre bil. Konkurrencen er i år blot så hård, at det endnu ikke er lykkedes ham at komme øverst på podiet, selv om han har været tæt på. Tidligere på året er det blevet til en andenplads i et løb, og det er kraftigt medvirkende til, at han aktuelt indtager syvendepladsen i mesterskabsstillingen.

Men er der et område, hvor konkurrenterne ikke kan slå Tommy Laugesen, så gælder det dekorationen af hans OK Mobil 1 Legend Car. For andet år i træk var det nemlig hans racerbil, som blev kåret som Danmarks flotteste i den designkonkurrence, som blev afviklet i forbindelse med SuperDæk Padborg Prix.

2014-Bane-Legend-Tommy-Laugesen-01

Tommy Laugesens racerbil var i konkurrence med de racerbiler, som Carsten Rahbæk Nielsen, Spjald, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, Anders Sonne Hyrup, Nørager, og Mogens Tønder, Rødding, deltager med, og den slog dem alle. Men selv om det var den samme racerbil, som Tommy Laugesen deltog med sidste år, så har den i år fremstået i en helt ny og anderledes dekoration. Og også den faldt i dommernes smag.

”Bilen er igen fuldstændig gennemført,” sagde Daniel Kowal, som sammen med designkollegagen Christian Troels stod bag udvælgelsen. ”Den har et flot farveskift med glimmer og glans, og så har man brugt en flot og gennemtænkt grafik, hvor der er en meget afbalanceret brug af sponsorlogoer. Bilen er lækker indenfor såvel som udenpå, og den oser faktisk af fart, selv når den holder stille.”

Mini Cart 0

Din kurv er tom