Tur i Ferrari – Udlev drengedrømmen i fuld fart

Drømmer du om en tur i en Ferrari på en dansk mesterskabsmotorbane? – et gavekort til Padborg Park giver dig muligheden for netop dette. Giv dig selv eller en, du holder af denne enestående chance for at udleve drengedrømmen på sjov, adrenalinpumpende og fartfuld vis.

Vores tilbud om en tur i en Ferrari omfatter følgende to gavekortspakker:

Indtag passagersædet i vores italienske fuldblodsracer og lad en af vores professionelle instruktører tage dig med ud på 3 hæsblæsende omgange. Her vil du opleve på egen krop, hvordan det føles at presse en ægte racer helt til grænserne på en rigtig motorbane. Mærk suset rundt i de mange sving og bliv trykket tilbage i sædet, når farten for alvor sparker ind på banens langstrækninger.

Med denne pakke kan du virkeligt lade drengedrømmen gå i opfyldelse. Grib selv rattet og sæt farten i 3 runder på Padborg Park motorbane. Bliv racerkører for en dag og mærk bilens kraftfulde motor summe gennem hele kroppen. Herefter vil en af vores instruktører tage styringen og tage dig ud på yderligere 3 omgange, hvor bilen presses til det yderste.

Gå ikke glip af denne fantastiske og fartfulde tur. Vores Ferrari 348 TS er en autentisk racer med en 3,4liters V8 motor og imponerende 300 hestekræfter, der bliver sat på fuld prøve i denne fikse italienske sag.

Padborg Park er Danmarks længste motorbane og har massevis af fantastiske udfordringer at byde på. Med 3 omgange vil du tilbagelægge 6.500 m. asfalt og opleve både venstresving, højresving og en chikane.

Tur i Ferrari er ikke vores eneste tilbud med fart på

Padborg Park byder ligeledes på mange andre spændende oplevelser i form af både gavekort og arrangerede events. Disse inkludere blandt andet følgende:

boks-hurtig-elise boks-gavekort boks-ferrari boks-lotus-elise-event boks-dtm-event

Læs meget mere om alle disse her på hjemmesiden.

Bestil en tur i Ferrari som gavekort her på siden eller kontakt os med eventuelle andre efterspørgsler. Vi glæder til at tage dig med på en højhastighedsrejse

Du kan finde og bestille vores forskellige tilbud vedrørende gavekort her. Se også vores andre events her på hjemmesiden og kontakt os angående antal deltagere, dato mv. her for et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at se dig på Padborg Park.