Padborg Parks egne events ** Klik HER

Op til denne sæson bliver reglementet og afviklingsformatet for Danish Endurance Championship revideret i den helt store stil. Fra et langt firetimers løb går man til to et-timers løb, og da der samtidig er blevet indført et anderledes teknisk reglement, hvor racerbilerne bliver indplaceret efter deres hastighed fremfor deres opbygning, har det fået en lang række kørere til at fatte interesse for klassen.

To af dem kommer fra Tyskland.

Det er Matthias von Chamier og Andreas Hansen, som har meldt deres ankomst til Danish Endurance Championship. Begge har i en række år deltaget i motorsport i deres hjemland, hvor de været til start i en række mesterskaber så som ADAC Bördesprint og DMV BMW Challenge. Men de er også bekendt med dansk asfalt.

Gennem en årrække har de været faste indslag på deltagerlisten, når Rennsport Gemeinschaft Schleswig-Holstein har afholdt lukkede klubarrangementer på Padborg Park, og da klubben i 2017 blev inviteret til at køre løb i forbindelse med banens publikumsløb, oplevede de bl.a. ved sæsonfinalen det prøveløb, der med sine to løb over hver en time med obligatorisk kørerskifte kommer til at udgøre den fremtidige grundskitse for Danish Endurance Championship. Det fik begge til at tilmelde sig dette års mesterskab.

Matthias von Chamier starter i en BMW E46, mens Andreas Hansen deltager med en Audi A4 B6 3.0 Quattro.

Mini Cart 0

Din kurv er tom