Padborg Park er i sommerhumør Juli måned med Rabat** Klik HER

Oplevelsesgaver

Oplev en ægte fuldblodsracer indefra

En brunch eller en biograftur er blandt de nye populære oplevelsesgaver, og nu kan du også få et gavekort til hurtige biler. Meget hurtige biler.

Hos Padborg Park kan du køre i en ægte Ferrari fuldblodsracer med 3,4 liters V8 motor og 300 HK eller en Formel 1- racer med over 600 hestekræfter. Du kan køre selv (efter en grundig introduktion), eller du kan køre med en professionel racerkører, som styrer bilen helt ud til grænserne.

Padborg Park er Danmarks nyeste og længste racerbane. De 2.150 meter omfatter fire højresving, fem venstresving og en chikane. Anlægget lægger asfalt til en lang række tv-dækkede racerløb, herunder Danmarksmesterskaberne.

Oplevelsesgaver falder i god jord

Ifølge Dansk Erhvervs seneste befolkningsundersøgelse forventede 27 % af de voksne danskere at lægge oplevelsesgaver under juletræet i 2012, en stigning i forhold til forrige år. I modsætning til en fysisk ting, bliver oplevelsesgaver sjældent byttet. Især mænd bliver glade for at få oplevelser i stedet for ting, som de har rigeligt af i forvejen.

Oplevelsesgaver på Padborg Park er oplagte gaveideer til mænd, der har alt. I kan eksempelvis kombinere en tur i en Ferrari med en middag for to på vores restaurant med udsigt til banen.

Formel 1 er den fornemste klasse i motorsport forbeholdt de allerbedste racerkørere. Padborg Park udbyder imidlertid kurser, hvor helt almindelige bilister kan prøve kræfter med de potente Formel 1-racere. Det ene kursus varer to dage, men I kan også nøjes med en enkelt dag.

Vi har udformet en liste over steder, hvor I kan spise og sove, når I er til flerdages arrangementer på Padborg Park https://padborgpark.dk/banen/bo-og-spis/. I er også meget velkomne til at bestille bord i Padborg Parks egen restaurant.

Andre tilbud fra Padborg Park

Padborg Park har en meget livlig Formel 1 simulator, hvor man kan prøvekøre de legendariske racerbaner rundt omkring i verden.

Udover ræs i Formel 1 og Ferrari, kan du køre i Lotus Elise, en af de sjoveste sportsvogne der findes. Det ultralette aluminiums chassis giver mulighed for en fart på 240 km/t.

Vi har også replikaer af 90ernes legendariske Mercedes C280 DTM-vogne med sikkerhedsbur og hurtige slick dæk.

Vi stiller altid kørerdragter, racersko, handsker og styrthjelme til rådighed, og vi sørger for, du får en grundig instruktion.

Mini Cart 0

Din kurv er tom