Oplevelsesgaver – Glæd en du holder af med en oplevelse for livet

Mangler du inspiration til en god gaveidé? – læs videre her og find massevis af oplevelsesgaver med fuld fart over feltet samt adrenalinpumpende køreoplevelser. Padborg Park byder velkommen til et paradis for enhver eventyrlysten og fartglad motorsportsentusiast. Med oplevelsesgaver fra os forærer du minder, der varer for livet.

Vi kan tilbyde både gavekort såvel som arrangerede events på Danmarks længste motorbane. Vi oplever oftest, at vores oplevelsesgaver bestilles af kvinder, som ønsker at glæde den fartglade kæreste, mand eller konfirmand. Vores mange forskellige tilbud kan dog tage både mænd og kvinder, med eller uden benzin i blodet på en fartfuld rejse, der uden tvivl vil blive værdsat højt. Vi er således villige til, at tilpasse vores oplevelsesgaver til at imødekomme specielle ønsker og behov og tilgodese enhver smag.

Padborg Park bruges blandt andet til Danmarksmesterskaber for landets bedste racerkørere og råder derfor over sjove, udfordrende kurver, langstrækninger og en enkelt chikane.

Oplevelsesgaver, der giver en lærerig, sjov og mindeværdig oplevelse

Uanset om du ønsker at give oplevelsesgaver til en enkelperson eller glæde et helt hold venner, familie, kolleger, samarbejdspartnere eller andre, har vi med garanti en perfekt løsning til dig. Samtlige events foregår under sikre, ordnede forhold og med god instruktion fra dygtige instruktører.
Vores oplevelsesgaver kan eksempelvis bestå af en af følgende pakker eller gavekortet der giver modtageren mulighed for selv at vælge:

boks-hurtig-elise  boks-loeb boks-f1 boks-gavekort

Du kan læse mere om vores forskellige gavekort her.

Vores events kan både sætte dig i passagersædet under en fartfuld køretur med en rigtig racerkører, give dig muligheden for selv at tage kontrol over alt fra veteranbiler over motorcykler, Lotus, Porsche, KTM X-bow, Audi R8 og til en Formel 1 racer, dyste mod andre i et hæsblæsende ræs samt meget andet.

Vores store udvalg af fikse biler omfatter blandt andet Lotus Elise, Porsche, KTM X-Bow,  Formel 1 racer, Legend cars og andre mærker og modeller.

Ønsker du at glæde en, du holder af med en enestående oplevelse for livet, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i et gavekort, kan du vælge mellem specifikke arrangementer eller en bestemt prisklasse. Du kan finde meget mere information vedrørende vores mange forskellige, men alle spændingsfyldte og hæsblæsende arrangementer og tilbud her på hjemmesiden.  Er i en gruppe, venligst kontakt os for et special-arrangement. Kan i ikke deltage de dage der er lagt i kalenderen – kontakt os, vi hjælper gerne med at finde en løsning der gør alle glade.

Padborg Park – din vej til fart og spænding.

Mini Cart 0

Din kurv er tom