Særlige rabatter den 22. juli - bare mød op!** Klik HER

Oplevelsesgaver centreret omkring racerløb og racerbiler

En brunch eller en biograftur er blandt de mest populære oplevelsesgaver, men er du eller modtageren mere til racerløb og motorsport, så er det værd at kigge i en helt anden retning. Her hos Padborg Park kan du nemlig få gavekort, der giver dig mulighed for at prøve kræfter med ræs og hurtige biler – meget hurtige biler.

Hos os kan du f.eks. køre i sportsvogne som Mitjet, der er modelleret efter de kendte Super GT-biler, eller superbiler som KTM X-Bow, der matcher 285 hk med en vægt på kun 847 kg og dermed kan nå fra 0-100 km/t på blot 4,1 sekunder. Du kan køre selv (efter en grundig introduktion), eller du kan køre med en professionel racerkører, som styrer bilen helt ud til grænserne og får det maksimale ud af både sving og langsider.

Da Padborg Park er en af Danmarks længste racerbaner, er der desuden rig mulighed for at få en oplevelse ud over det sædvanlige, hvis du køber eller giver en oplevelsesgave hertil. De 2.150 meter omfatter fire højresving, fem venstresving og en chikane, og dette giver mulighed for at opleve alt fra racerbiler til superbiler fra deres bedste – og hurtigste – side. Anlægget lægger desuden asfalt til en lang række tv-dækkede racerløb, herunder Danmarksmesterskaberne, og den heldige modtager vil dermed få mulighed for at dele asfalt med nogle af de største navne inden for dansk motorsport.

Oplevelsesgaver falder altid i god jord

Ifølge Dansk Erhverv lægger flere og flere voksne danskere oplevelsesgaver under juletræet.

I modsætning til en fysisk ting, bliver oplevelsesgaver sjældent byttet. Især mænd bliver glade for at få oplevelser i stedet for ting, som de har rigeligt af i forvejen.

Oplevelsesgaver fra Padborg Park er oplagte gaveideer til alle der har lidt svært ved at oplyse hvad de ønsker sig, og er det personer med fart i blodet,  kan man eksempelvis kombinere en tur i en sportsvogn eller vælge at prøve kræfter med en af de potente superbiler. Racerbiler af denne kaliber er oftest forbeholdt de allerbedste racerkørere, men her hos Padborg Park udbyder vi kurser for helt almindelige bilister med smag for fart.

Vi stiller altid kørerdragter, racersko, handsker og styrthjelme til rådighed som en del af vores oplevelsesgaver, og vi sørger for, du får en grundig instruktion, inden det går løs.

Andre tilbud fra Padborg Park

I tillæg til de specifikke oplevelsesgaver, der giver mulighed for at køre ræs i vores hurtige biler, tilbyder vi desuden også flere andre motorsportsrelaterede gaveidéer. Her fra vores hjemmeside kan du nemlig købe billetter til en række populære events og arrangementer, hvis du eller modtageren foretrækker at se motorsport frem for at køre selv. Ønsker du imidlertid ikke at lægge dig fast på en specifik oplevelse eller en specifik dato, har du også mulighed for at bestille et gavekort, der giver modtageren mulighed for selv at vælge, hvilken af vores mange unikke oplevelser, der vil være helt rigtig for dem.

Vores oplevelsesgaver spænder dermed vidt og bredt, så der er gode chancer for, at du kan finde det helt rigtige til manden, kvinden eller teenageren, der er vild med racerløb og fart.

Mini Cart 0

Din kurv er tom