Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HERgtag(‘config’, ‘G-VSSXXVW0Y4’);


2023 har vi sparket det nye BAR erhvervsnetværk i gang! Det er et netværk baseret på oplevelser, passionerede mennesker og godt humør.

Omdrejningspunktet er motorsport, men vi vil have fokus på at skabe et fællesskab, hvor alle kan profitere af hinanden og skabe forretning sammen. Vi kender nok alle det at være en del af et netværk og nogle netværk med morgenmøder og uendelige snakke frem og tilbage, men tror de fleste travle erhvervsfolk sidder tilbage med en følelse af, at det er lidt spild af tid. Her vil vi gerne mødes ca. 4 gange om året i stedet, hvor man også kan tage en gæst med og blive rystet sammen, så man kan få fuldt udbytte af hinanden.

Det er ofte meget passionerede mennesker der interesserer sig for motorsporten, og den drivkraft vil vi bruge til, at få det videre til vores respektive forretninger og skabe resultater på bundlinjen for hinanden.

Netværket er skabt med det formål at lave en eksklusiv klub, som kan hjælpe danske talenter videre i dansk Motorsport! Alt overskud på drift af dette netværk, går ubeskåret til et af de største up coming talenter der er i motorsport pt. nemlig Mikkel Gaarde Pedersen – følg ham lige her Facebook

For mere information kontakt da Casper Damgaard på 22100906 eller casper@padborgpark.dk

Medlemmer

Årets events

Mini Cart 0

Din kurv er tom