Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

En oplevelsesgave til de der har alt

Det kan indimellem være en udfordring at finde den perfekte gave. Tøj, ting til hjemmet, blomster, chokolade står sjældent højt på ønskelisterne. En oplevelsesgave til de der har alt falder derimod ofte i god jord – hvis man rammer rigtigt.

Derfor tilbyder vi her hos Padborg Park en oplevelsesgave til de, der har alt. Dem der har benzin i blodet eller som måske endda går med en racerkører-drøm i maven. De vil med garanti vække begejstring hos alle fartglade sjæle. Vi er Danmarks nyeste kombinerede køretekniske anlæg og racerbane. Langs de 2150 meter, banen strækker sig over, kan man prøver kræfter med fire højresving, fem venstresving og en chikane. Der er dermed gode chancer for at mærke adrenalinen pumpe i blodet –  særligt hvis man lader bilens bagende skride ud i svingene, hvilket gør det til den oplagte oplevelsesgave til alle der er bidt af fart.

Skal kæresten, konfirmanden, farmand, mormor eller vennerne forkæles? Padborg Park er et paradis for alle, der elsker racerløb og hurtige biler. Alle er velkomne, og vi tilbyder mange forskellige typer oplevelser til ham, der har lyst til at prøve kræfter med vores bane.

Unikke oplevelser – Kør KTM X-Bow, Mitjet eller Lotus Elise

Den perfekte oplevelsesgave kan eksempelvis være en tur i vores KTM X-Bow. Her får man mulighed for at køre en high-speed-tur med vores instruktør bag rattet og komme helt ud til kanten gennem alle banens kurver og sving. I tillæg hertil, kan man også selv få lov til at sidde ved rattet og styre slagets gang med vores instruktør ved sin side. Det vil med sikkerhed være en oplevelse, der sent bliver glemt.

Er man mere til Mitjet eller Lotus Elise, er dette heller ikke noget problem. Vi har nemlig mulighed for at stille alle disse spændende biler til rådighed. Du kan give den helt perfekte oplevelsesgave til dem, der altid har drømt om at køre racerbil, sportsbil eller superbil.

Her hos Padborg Park har du dermed mulighed for både at finde gavekort til alle, der foretrækker at køre selv, og de der foretrækker kørsel med en rigtig racerkører på tværs af en række forskellige biltyper. Er du på udkig efter noget helt særligt? Så kontakt os gerne i forbindelse med udformningen af gaven. Alle vores gavekort har en gyldighed på 3 år, og de fremsendes som en PDF-fil via e-mail. Se vores store udvalg af En oplevelsesgave til de der har alt her.

Er det ikke så meget en oplevelsesgave til at køre selv, men snarere, en dejlig dag hvor der kan ses racerløb, du er på udkig efter, kan du også tjekke vores events eller bestille billetter til løb og tribune direkte i vores webshop. Vi tilbyder også muligheden for at du selv kan skræddersy dit gavekort. Vælg  et beløb, som frit kan benytte på tværs af alle vores tilbud.

Mini Cart 0

Din kurv er tom