Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Event til firma- eller privatfest

Racerkører for en dag

Er du på udkig efter et spændende og anderledes event til jeres næste firma- eller privatfest, rummer Padborg Park mange muligheder. Som Danmarks største motorbane afvikler vi hvert år fem meget store publikumsløb.

I perioden marts til november skræddersyr vi arrangementer til firmaer, klubber, private selskaber osv., hvorved alle har mulighed for at blive racerkører for en dag.

Vi har investeret i helt nye eventbiler MITJET.

Næsten alle kender Super GT bilerne som Ronnie Bremer, Ole Petersen, Mikkel Mac osv. har kørt i.

Padborg Parks nye event biler er  næsten identisk til dem, bygget samme sted, samme ramme, samme gearkasse, men mindre effekt, hjul osv.

Dette er en fuldblods racerbil med sekventiel gearkasse, du holder bare fuld gas og hiver i gearstangen.

230 HK 750 KG

Her er det muligt at booke som gruppe og enkelt person.

Er i en gruppe kommer man ud at dyste mod hinanden i et rigtigt race.

Teambuilding

Event til firma- eller privatfest

En typisk event til en firmafest omfatter teambuilding, hvor deltagerne i hold konkurrerer om at være hurtigst til kørerskift, tankstop og dækskifte. Det bedst samarbejdende hold sikrer sig pole-position til race. Det intense samarbejde og high-speed-turene på den 2.150 meter lange og 12 meter brede bane ryster medarbejderne godt sammen, og I får med garanti en uforglemmelig oplevelse.

Du kan leje banen dag eller aften til din firmafest. Du kan også bare nøjes med at booke vores restaurant og opleve stemningen på en racerbane. Vores catering sørger for alt godt til ganen, mens I har fri udsigt til banen.

Send os information om jeres ønsker (dato og deltagere), så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på et event.  Vi kan skræddersy events til alle typer arrangementer, foruden en firmafest eksempelvis produktpræsentationer, kundearrangementer, teambuilding og jubilæer.

Reklame for din virksomhed

Som firma har du mulighed for at synliggøre dit budskab i hele Danmark – flere af vores publikumsløb har tv-dækning, og vi har dagligt mange gæster, der kører rundt mellem banens mange reklameskilte. Du kan bl.a. købe reklameplads på dommertårnene, autoværnet og Mercedes DTM-bilerne. Klik her for mere information

KONTAKT PADBORG PARK FOR ET MERE INFORMATION

Mitjet # 14 + 15 Event til firma- eller privatfest

Mitjet event biler Padborg Park

Læs mere om Super Gt klassen her         

Mini Cart 0

Din kurv er tom