Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Firma events

Padborg Park er Danmarks nyeste kombinerede køretekniske anlæg og racerbane. Du kan leje banen dag eller aften til firma events, f.eks. teambuilding, produktpræsentationer og kundearrangementer. Padborg Park har stor erfaring i at arrangere skræddersyede firma events. Hvert år gennemfører vi over 70 firma events med vores egne racerbiler.

Du behøver ikke være et firma for at få glæde af vores events – vi laver arrangementer for alle grupper, f.eks. foreninger, familiefester og polterabends. Padborg Park udgør også de ideelle rammer for en anderledes Track Day for din klub. Her kan I nemlig køre på den racerbane, hvor de bedste danske racerkørere kæmper om Danmarksmesterskaberne.

Send os dine ønsker (dato og deltagere), så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. skriv til:Info@padborgpark.dk – Klik her

Benzin i blodet

Padborg Park har siden 2009 været drevet af Tom Pedersen, der inden da var instruktør på banen. Direktørjobbet er ikke et skrivebordsjob – det er bl. a. Tom Pedersen, der sidder bag rattet, når der skal gives high speed-ture i en af banens mange racerbiler. Allerede som 15-årig blev Tom Pedersen, der er født i 1981, jysk/fynsk mester i karting. Siden fulgte endnu flere sejre, bl.a. Scandinavian Formula Renault Cup. Fra 2006 til 2010 har Tom Pedersen været aktiv i Danish Touringcar Championship, hvor han har vundet intet mindre end ni løb.

Danmarks næst længste motorbane

Padborg Park er med sine 2.150 meter Danmarks næst længste motorbane. Hver dag bruges anlægget til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, firma events mv.  Tirsdage, onsdage og lørdage står Padborg Park til rådighed for eventuelle motorsportsarrangementer, eksempelvis Danish Endurance Championship.

Firmaet racerskoler.dk afvikler i løbet af sommerhalvåret en række racerskoler på Padborg Park, hvor man lærer alle de ting, der er nødvendige for at kunne deltage i et asfaltbaneløb.

Banen, er 12 meter bred, har fire højresving, fem venstresving og en chikane. Anlægget rummer glatførebaner samt sving, der bruges til at træne bremse- og undvigemanøvrer. Vi har også et areal på 4.000 m2, som kan bruges til bl.a. udstilling og træf samt et opholdsrum for 40 personer. Fra vores restaurant på toppen af administrationsbygningen har du og dine gæster fri udsigt over banen.

Se videoer fra firma events- https://padborgpark.dk/media/events/

Mini Cart 0

Din kurv er tom