Blackfriday tibud →salget er åben fra 22/11 til 28/11

Firma / Gruppe event med spænding

Vil du gerne byde dine medarbejdere, kunder eller venner  på et event med spænding, er Padborg Park det helt rigtige sted. Her kan I rive en dag ud af kalenderen og hive en bil rundt i svinget. Padborg Park er landets længste motorbane, så her er faktisk hele fire højresving, fem venstresving og en chikane.

Når banen ikke står til rådighed for motorsportsarrangementer, eksempelvis Danish Endurance Championship, bruges den til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, konferencer, selskaber mv.

En  event, der kombinerer mentale og fysiske udfordringer med god mad og stemning, er perfekt til bl.a. teambuilding. I skarp konkurrence med kollegerne/vennerne får jeres hold fart og spænding. Racing handler om meget mere end at give den gas: Godt samarbejde omkring dækskifte, optankning og chaufførskift fører også til sejr. Dine deltagere får således en unik oplevelse, hvor alle kan gøre sig gældende uanset højde og drøjde.

Kør Lotus Elise, BMW eller Mercedes C280

Vores Lotus Elise firma event er fyldt med spænding. Vi stiller kørerdragter, racersko, handsker og styrthjelme til rådighed. Herefter kan I prøve kræfter med en af de sjoveste sportsvogne, der findes, nemlig Lotus’ Elise-model. Den tosædede Elise blev lanceret i 1996 af engelske Lotus Cars – bilens aluminiums chassis gør den ultralet med mulighed for en fart på 240 km/t.

Vores DTM firma event er en lejlighed til at køre i en Mercedes C280-racervogn, ligesom Kurt Thiim og Jan Magnussen gjorde dengang i 90erne. Vores Mercedes C280-racere er opbygget som replikaer af de gamle DTM-vogne, hvor bilerne er ribbet for alt overflødigt og udstyret med sikkerhedsbur samt hurtige slick dæk.

Superoplevelse for alle som elsker fart

Typisk er et event med spænding sammensat, så deltagerne starter med morgenmad og en introduktion til banen. Herefter får I rig lejlighed til at køre i racerbilerne. Arrangementet slutter med en Super Pole-kørsel (flyvende omgang) – en superoplevelse for alle som elsker fart.

Vi kan også skræddersy et event med spænding specielt til dig. Det kunne være, at I ønsker et individuelt program i forbindelse med en produktpræsentation eller en firmafest. Padborg Park arrangerer årligt over 70 events for erhvervskunder og private med vores egne biler. Derudover har I mulighed for at teste jeres egne biler på motorbanen, evt. på glatbane.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en firma event med fart. Skriv alt hvad du ved lige nu om antallet af deltagere, dato mv., så kontakter vi dig hurtigst muligt. https://padborgpark.dk/kontakt/fa-et-tilbud/

Mini Cart 0

Din kurv er tom