Padborg Parks egne events ** Klik HER

Firma / Gruppe event med spænding

Firma / Gruppe event med spænding

Vil du gerne byde dine medarbejdere, kunder eller venner  på et Firma / Gruppe event med spænding, er Padborg Park det helt rigtige sted. Her kan I rive en dag ud af kalenderen og hive en bil rundt i svinget. Padborg Park er  2150 m lang og så er her faktisk hele fire højresving, fem venstresving og en chikane.

Padborg Park 2150 m,

Når banen ikke står til rådighed for motorsportsarrangementer, eksempelvis Danish Endurance Championship, bruges den til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, konferencer, selskaber mv.

Se løbskalender for Padborg Park 2023 her

Firma / Gruppe event med spænding der kombinerer mentale og fysiske udfordringer med god mad og stemning, er perfekt til bl.a. teambuilding. I skarp konkurrence med kollegerne/vennerne får jeres hold fart og spænding.

Racing handler om meget mere end at give den gas: Godt samarbejde omkring dækskifte, optankning og chaufførskift fører også til sejr. Dine deltagere får således en unik oplevelse, hvor alle kan gøre sig gældende uanset højde og drøjde.

Kør MITJET og LOTUS

Vores  MITJET  og Lotus Elise firma event er fyldt med spænding. Vi stiller kørerdragter, racersko, handsker og styrthjelme til rådighed. Herefter kan I prøve kræfter med en af de sjoveste sportsvogne, der findes, nemlig Lotus’ Elise-model. Den tosædede Elise blev lanceret i 1996 af engelske Lotus Cars – bilens aluminiums chassis gør den ultralet med mulighed for en fart på 240 km/t eller sætte jer i en af vore helt nye eventbiler MITJET

Firma / Gruppe event med spænding Lotus

Mitjet

Superoplevelse for alle som elsker fart

Typisk er et event med spænding sammensat, så deltagerne starter med morgenmad og en introduktion til banen. Herefter får I rig lejlighed til at køre i racerbilerne. Arrangementet slutter med en Super Pole-kørsel (flyvende omgang) – en oplevelse for alle som elsker fart.

Vi kan også skræddersy et event med spænding specielt til dig. Det kunne være, at I ønsker et individuelt program i forbindelse med en produktpræsentation eller en firmafest. Padborg Park arrangerer årligt over 70 events for erhvervskunder og private med vores egne biler. Derudover har I mulighed for at teste jeres egne biler på motorbanen, evt. på glatbane.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Skriv alt hvad du ved lige nu om antallet af deltagere, dato mv., så kontakter vi dig hurtigst muligt. https://padborgpark.dk/kontakt/fa-et-tilbud/

https://padborgpark.dk/

Mini Cart 0

Din kurv er tom