Næste event →Finaleløbet 16. og 17. oktober 2021

Firmaevent

Firmaevent med fart

Hos Padborg Park sammensætter vi en firmaevent, hvor der i bogstaveligste forstand er fart over feltet. Ønsker I en festlig afslutning på mødet eller en glædelig overraskelse til medarbejderne eller kunderne, er et firmaevent hos Padborg Park sagen. Dine gæster får sparket adrenalinen i gang, når de skal konkurrere om kørerskift, tankstop og dækskifte, inden det går løs med high-speed-ture på banen.

Mange udendørs aktiviteter er afhængige af vejret, men ikke et firmaevent med fart. Regnvejr er blot en ekstra udfordring, når holdet skal finde det rigtige setup. Vi har også en simulator, hvor I (inden døre) kan prøvekøre de legendariske racerbaner rundt omkring i verden i både Formel 1, Rally og DTC løb. Simulatoren er bevægelig, meget livlig og trækker op til 2 G under kørslen.

Landets længste racerbane

Padborg Park er med sine 2.150 meter den længste racerbane i Danmark. Her kæmper landets bedste racerkørere om Danmarksmesterskabet i verdens hurtigste biler. Dine medarbejdere kan også blive racerkørere for en dag ved et firmaevent. Vi har biler med op til 650 hestekræfter, der bruges til Formel 1. I kan også prøve kræfter med en ægte Ferrari fuldblodsracer, alene eller med en professionel racerkører.

Tom Pedersen, der er direktør i Padborg Park, blev allerede som 15-årig jysk/fynsk mester i karting. Fra 2006 til 2010 har han med stor succes deltaget i Danish Endurance Championship. I 2007, 2009 og 2010 blev han således Danmarksmester i division 2. Hvor de fleste racerløb er sprintløb, er DEC langdistanceløb, hvor der udover at køre stærkt, fokuseres på udholdenhed, taktik og samarbejde, idet 2-3 kørere deles om en bil.

Typisk forløb

Et firmaevent med fart kan tage sin begyndelse om morgenen eller efter fyraften. Vi indleder typisk arrangementet med lidt at spise og drikke i vores restaurant med udsigt til racerbanen. Herefter inddeles deltagerne i hold, som trækker lod om biler og instruktører. Det hurtigste hold sikrer sig pole position til race. Til sidst er der naturligvis en pokal til det bedste hold.

Vi sammensætter et firmaevent med fart helt efter jeres ønsker – kontakt os for et uforpligtende tilbud. Padborg Parks catering sørger for god mad til fornuftige priser og kan altid sammenstrikke godt tilbud til netop jeres firmaevent. I skal ikke køre for at holde møder eller fester hos Padborg Park – I kan altid få noget godt til ganen, mens I bare nyder stemningen på banen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom