Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Firmafest med teambuilding

Fest med fart over feltet

En firmafest kan blive uforglemmelig, hvis de gastronomiske oplevelser suppleres med teambuilding. Dine kolleger får rørt sig, moret sig og lært nye sider af hinanden. Det giver både en sjovere fest og et bedre samarbejde i hverdagen.

Padborg Park kan arrangere anderledes teambuilding aktiviteter ved din næste firmafest. Vi er Danmarks næst længste motorbane, som flere gange om året benyttes af landets bedste racerkørere. Når de professionelle ikke konkurrerer, lægger vi anlæg til alskens aktiviteter for alle der holder af ramasjang på to eller fire hjul.

Grænseoverskridende på den gode måde.

En typisk firmafest med teambuilding omfatter high-speed-ture på den 2.150 meter lange og 12 meter brede bane med fire højresving, fem venstresving og en chikane. Gæsterne inddeles i hold, der konkurrerer om at være hurtigst til kørerskift, tankstop og dækskifte. Det er grænseoverskridende på den gode måde. Fartglade drenge og piger får ræs for alle pengene, og de medarbejdere, der har benzin i blodet, får en oplevelse for livet. I vores restaurant kan du og dine gæster efterfølgende nyde et godt måltid med udsigt over racerbanen.

Vi kan sammensætte en firmafest med teambuilding helt efter jeres ønsker – kontakt os og lad os høre hvilke ønsker I har, så sender vi et uforpligtende tilbud. Har du fastlagt en dato og antallet af deltagere, kan vi præsentere en række ideer, der passer til jeres behov og budget. https://padborgpark.dk/kontakt/fa-et-tilbud/

Padborg Park har stor erfaring med at tilrettelægge firmafester med teambuilding. Hvert år gennemfører vi over 70 events med vores egne racerbiler. Dine gæster kan prøve biler fra 120 hestekræfter og helt op til 250 hestekræfter, f.eks. en ægte KTM Xbov eller en af vore helt nye eventbiler Mitjet. Du kan køre alene eller med en professionel racerkører, som styrer bilen helt ud til grænserne. .

Foruden en firmafest kan vi arrangere teambuilding for foreninger og private selskaber. Vi har eksempelvis sendt en del polterabend-hold rundt på banen. Padborg Park er også det ideelle sted for en Track Day, hvor I kan prøve kræfter med jeres egne biler. Anlægget omfatter glatførebaner samt sving, der kan bruges til at træne bremse- og undvigemanøvrer. Vi har også et areal på 4.000 m2, som kan bruges til udstilling og træf.

Mini Cart 0

Din kurv er tom