Padborg Parks egne events ** Klik HER

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for produkter og ydelser på hjemmesiden

1) Generelt

Ved bestilling af produkter og ydelser på Padborg Parks hjemmeside anses køberen for at have læst og accepteret disse salgsbetingelser. Ved bestilling af produkter og ydelser anses køberen for at have bekræftet at være myndig.

Et gavekort fra Padborg Park I/S er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.
Du skal være opmærksom på, at oplevelserne kan ændres gennem årene eller udgå. I så fald tilbagebetales gavekortet ikke, men indløses til en anden lignende oplevelse.
Gavekort kan ikke udbetales i kontanter.

Alle der køber noget i vores webshop, bliver automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Såfremt du ikke ønsker vores nyhedsbrev, kan du afmelde det først gange du modtager nyhedsbrevet.
Det kan afmeldes nederst i nyhedsbrevet.

2) Priser

Alle priser på websitet angives i danske kroner inklusiv moms, danske skatter og afgifter. Alle specifikationer er vejledende. Vi tager forbehold for tastefejl.

3) Gebyr

Fragt- og administrationsgebyret er 0 kroner per ordre. Dog kan kortudbyders gebyr pålægges transaktionen.

4) Betaling

På Padborg Parks hjemmeside kan du bestille produkter og ydelser ved at betale med

Mobilepay

Dankort
VISA-kort
Mastercard
Maestro
Visa
Visa Electron
American Express

5) Levering

Padborg Park I/S benytter email til alle former for forsendelse. Gavekort fremsendes som pdf-fil.
Der må forventes en ekspeditionstid på 2-3 kalenderdage, undtaget herfor er dog ferieperioder (juli) og højtider (påske, pinse, jul), der må påregnes længere leveringstid.

6) Kundeoplysninger

Modtagne kundeoplysninger anvendes kun for ekspedition af ordren og orientering om nye tiltag fra Padborg Park. Modtagne kundeoplysninger videregives ikke til trediepart.

7.1) Specielle betingelser for testdage

Bestilling af testdage er bindende og sker kun ved forudbetaling.
Ved henvendelse før 21 kalenderdage før den bestilte testdag finder sted, kan der byttes til en anden testdag på betingelse af, der forefindes ledige pladser. Testen skal dog være afviklet inden for det samme kalenderår. Ved afbestilling mindre end 21 kalenderdage, men senest fem arbejdsdage før den bestilte testdag, tilbagebetales 50 % af det betalte beløb. Ved senere afbestilling kan der ikke foretages tilbagebetaling.
Deltagelse i testdage finder sted i henhold til miljøbestemmelserne for Padborg Park. Der foregår støjmåling ved Padborg Parks støjmåler på strækningen. Støjmålingerne må ikke overskride 99 dB. Overskridelse kan betyde bortvisning og fortabelse af indbetalt gebyr.
Deltagelse i testdage sker for egen regning og risiko (eventuelle skader på anlægget, autoværn og skiltereklamer m.m. betales af skadevolder).

7.2) Specielle betingelser for motorcykelkurser

Bestilling af kurser er bindende og sker kun ved forudbetaling.
Ved henvendelse før 21 kalenderdage før det bestilte kursus finder sted, kan der byttes til en anden kursusdag på betingelse af, der forefindes ledige pladser.
Ved senere afbestilling kan der ikke foretages tilbagebetaling.
Deltagelse i motorcykelkurser finder sted i henhold til miljøbestemmelserne for Padborg Park. Der foregår støjmåling ved Padborg Parks støjmåler på strækningen. Støjmålingerne må ikke overskride 99 dB. Overskridelse kan betyde bortvisning og fortabelse af indbetalt gebyr. Deltagerne skal være iført dragt og styrthjelm, og motorcyklerne skal være i en god stand.
Deltagelse i motorcykelkurser sker for egen regning og risiko (eventuelle skader på anlægget, autoværn og skiltereklamer m.m. betales af skadevolder).

7.3) Specielle betingelser for bilkurser og Fart med Fornuft.

Bestilling af kurser er bindende og sker kun ved forudbetaling.
Ved henvendelse før 21 kalenderdage før det bestilte kursus finder sted, kan der byttes til en anden kursusdag på betingelse af, der forefindes ledige pladser. Kurset skal dog være afviklet inden for det samme kalenderår. Ved afbestilling mindre end 21 kalenderdage, kan der ikke foretages tilbagebetaling.
Deltagelse i bilkurser finder sted i henhold til miljøbestemmelserne for Padborg Park. Der foregår støjmåling ved Padborg Parks støjmåler på strækningen. Støjmålingerne må ikke overskride 99 dB. Overskridelse kan betyde bortvisning og fortabelse af indbetalt gebyr. Bilerne skal overholde færdselslovens krav.
Deltagelse i bilkurser sker for egen regning og risiko (eventuelle skader på anlægget, autoværn og skiltereklamer m.m. betales af skadevolder).
Du skal køre i din egen bil på kurset, eller en du har fast rådighed over. Sørg for at bilen lever op til færdselslovens krav!
17. årige skal have en værge ved siden af under kørsel

7.4) Specielle betingelser – gavekort

Der er 7 kalenderdages fortrydelsesret på gavekort.
Gavekort er gyldige i tre år fra udstedelsesdatoen.
Gavekortet kan benyttes til produkter og ydelser, som Padborg Park udbyder på det tidspunkt, hvor gavekortet ønskes indløst. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Ved indløsning af gavekort / bestilling af event, kurser mm. er tilmelding bindende.
Ved henvendelse før 21 kalenderdage før det bestilte kursus finder sted, kan der byttes til en anden kursusdag på betingelse af, der forefindes ledige pladser. Kurset skal dog være afviklet inden for det samme kalenderår. Ved afbestilling mindre end 21 kalenderdage, kan der ikke foretages tilbagebetaling.

8) Motorsports tilmeldinger.
Tilmeldinger til motorsports serier og løb er bindende. De refunderes ikke.
Tilmeldinger følger personen som har gennemført tilmeldingen, og kan ikke overføres til andre teams eller kørere.

9) Om hjemmesiden

Padborgpark.dk indehaves af

Padborg Park I/S
Flyvepladsen 10
Vesterbæk
6330 Padborg
CVR-nr. 26 75 98 70

9) Kontakt

Padborg Park kan kontaktes på følgende måder:

Postalt

Padborg Park I/S
Flyvepladsen 10
Vesterbæk
6330 Padborg

Telefonisk : +45 74 60 80 93

Mail : info@padborgpark.dk

Mini Cart 0

Din kurv er tom