Padborg Parks egne events ** Klik HER

Oplevelser i særklasse for fartglade danskere

Ønsker du at give dig selv eller andre en oplevelse for livet? – på Padborg Park har du rig mulighed for at gøre netop dette på spændende, adrenalinsusende og fartfuld vis.

Sus rundt i svingene og ned langs hæsblæsende langstrækninger. Oplev drønet fra en KTM X-bow med enten dig selv eller en rigtig racerkører bag rattet. Lær at styre et en kraftfuld racer i velinstruerede racerskoler. Samarbejd som et racerteam i vores teambuilding løb. Mulighederne er mange og alle fulde af fantastiske oplevelser. Besøg os selv, som del af en gruppe eller giv en oplevelsesgave til en, du holder af.

Padborg Park er Danmarks næst længste motorbane og byder som mesterskabsbane på enestående udfordringer. Uanset om du er en fartglad adrenalinjunkie med benzin i blodet eller ej, garanterer vi dig oplevelser, du aldrig vil glemme. Vi har dygtige instruktører, der sørger for både sjov, spænding og sikkerhed.

Vores udvalg af biler tæller blandt andet fikse mærker og modeller såsom Lotus Elise, KTM X-Bow, og mitjet.

Oplevelser for livet, der både er spændende, sjove, fartfulde og lærerige

Vi har god erfaring med at servicere både enkeltpersoner, mindre grupper venner og store firmaevents. Vi er ganske fleksible og kan skræddersy de forskellige oplevelser til at imødekomme specifikke ønsker og behov.

Vi kan blandt andet tage dig med på en fartfuld rejse i form af følgende:

boks-hurtig-elise  boks-loeb boks-gavekort

Klik på boksen for at læse mere om hvert enkelt tilbud.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information, samt et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at se dig på Padborg Park

Hvis du ønsker et skræddersyet tilbud skal du blot informere os nærmere om antal deltagere, dato og ønsker her for et godt og uforpligtende tilbud.

Padborg Park – en fartfuld oplevelse for livet

Mini Cart 0

Din kurv er tom