Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver på Padborg Park

Oplev en ægte fuldblodsracer indefra

En brunch eller en biograftur er blandt de nye populære oplevelsesgaver, og nu kan du også få et gavekort til hurtige biler. Meget hurtige biler.

Hos Padborg Park kan du køre den klassiske lotus, den lynhurtige KTM X-bow, eller vore helt nye eventbiler: Mitjet.  Du kan køre selv (efter en grundig introduktion), eller du kan køre med en professionel racerkører, som styrer bilen helt ud til grænserne.

Padborg Park er Danmarks nyeste og næst længste racerbane. De 2.150 meter omfatter fire højresving, fem venstresving og en chikane. Anlægget lægger asfalt til en lang række tv-dækkede racerløb, herunder Danmarksmesterskaberne.

Oplevelsesgaver falder i god jord

I modsætning til en fysisk ting, bliver oplevelsesgaver sjældent byttet. Især mænd bliver glade for at få oplevelser i stedet for ting, som de har rigeligt af i forvejen.

Oplevelsesgaver på Padborg Park er oplagte gaveideer til mænd og kvinder, der har alt.

Lotus Elise, en af de sjoveste sportsvogne der findes. Det ultralette aluminiums chassis giver mulighed for en fart på 240 km/t.

KTM X-bow vægten er holdt nede på sølle 847 kilo, så motoren med 285 hestekræfter fra Audi er i stand til at skubbe kraftkarlen fra 0-100 km/t på imponerende 4,1 sekunder.

Mitjet, er opbygget med samme ramme, gearkasse ,hjul osv. som de kendte Super GTbiler. 230 HK 750 KG

Vi stiller altid kørerdragter, racersko, handsker og styrthjelme til rådighed, og vi sørger for, du får en grundig instruktion.

Mini Cart 0

Din kurv er tom