Padborg Parks egne events ** Klik HER

Praktisk info DHB 2023

VIGTIGT: Dørene åbner fredag 26. maj 2023 klokken 12:00. Indkørsel på parkeringspladserne ”uden for hegnet” fra torsdag den 25. maj

HVOR?!

DHB afholdes på Padborg Park! Adressen er: Ved Flyvepladsen 10, 6330 Padborg.

BILLETTER, INDGANG OSV.

Tidspunkt? Fredag d. 26.-28 maj 2023

Hvornår kan jeg købe billetter? Køb partoutbillet her – men det er også muligt at købe i indgangen.

Kan jeg få tilsendt min billet med posten? Nej, det er ikke muligt – du får tilsendt en elektronisk billet, som du enten kan printe ud – eller få scannet via din smartphone i indgangen.

Hvad betyder partoutbillet? En partoutbillet giver dig et armbånd med adgang alle dage på DHB.

Kan jeg købe billetter i indgangen? Ja, du kan købe billetter i indgangen til hele weekenden, til lørdag – søndag, eller bare til søndag. Men der er penge at spare, når du køber i forsalg.

Armbånd Armbånd fås ved ombytning af billet købt i forsalg eller indgang købt på dagen i billethuset.

Billethusets åbningstider:

Torsdag: 12:00 til 21:00 (NB. Porten ind til DHB åbner først fredag kl. 12.00)

Fredag: 07:00 til 22:00 (NB. Porten ind til DHB åbner først kl. 12.00)

Lørdag: 08:00 til 21:00 (Billetter kan købes i porten efter kl. 21.00)

Søndag: 08:00 til 16:00

NB. Husk Porten ind til DHB åbner først fredag kl. 12.00

Hvornår kan jeg komme ind som publikum? 

Fredag: 12.00 – 22.00 (herefter kan du komme ind til fods med gyldigt armbånd)

Lørdag: 08.00 – 21.00 (herefter kan du komme ind til fods med gyldigt armbånd)

Søndag: 08.00 – 16.00

Lørdag-søndagsgæster(weekendbillet) kan ankomme fra lørdag kl. 08.00 og søndagsgæster fra søndag kl. 08.00

Hvordan så med udkørsel og kørsel inde på pladsen? For at højne sikkerheden er der kørselsforbud inde på pladsen i tidsrummet fra kl. 22:00 fredag til kl. 07:00 lørdag og fra kl. 20:00 lørdag til kl. 07:00 søndag. Men du kan selvfølgelig i nødstilfælde komme ud fra pladsen hele døgnet. Du kan så bare kun komme ind igen mellem 07.00 og 20.00. Hvis du er på pladsen og vil ud, så kontakt en sikkerhedsvagt, de vil hjælpe dig videre.

Hvad koster en børnebillet til DHB? Det er gratis at medbringe børn til og med 12 år på DHB. (Husk legitimation) Er du over 12 år, skal du købe almindelig billet. Husk, at der kan være høje lyde i området, så pas på de smås ører (og dine egne).

Hvad hvis det regner? I tilfælde af regn eller andre uforudsigelige vejrfænomener vil DHB selvfølgelig blive gennemført, men kun i det omfang, som vejr og sikkerhed tillader det. Vi sørger selvfølgelig for, at der under alle omstændigheder bliver masser af underholdning og fest, men refunderer hverken publikumsbilletter eller deltagerbilletter. Vi lover til gengæld, at det bliver en fed weekend uanset regn eller hedebølge.

Jeg er ikke fyldt 18 år endnu. Kan jeg komme ind i festteltene? Du kan godt komme ind, men ingen spiritus serveres for personer under 18 år.

HVOR GÆLDER MIT ARMBÅND?

Partoutbillet, weekendbillet + Søndagsbillet : Adgang på den almindelige camp og festivalpladsen.

Crewbillet: Den almindelige camp og særlige områder.

DHB-TATOVERINGER

Kommer man gratis ind med en DHB-tatovering? 

Er du på listen for gæster med DHB-tatoveringer, får du i 2023 50 procent rabat på din partoutbillet.

Bemærk at rabatten ikke gælder på earlybirdbilletter!

Du kan enten købe billetten i indgangen, eller kontakte os på dhb@padborgpark.dk for at få udstedt en rabatkode, hvis du vil købe i forsalg.
Nye tatoveringer giver ikke adgang til rabatten – det er udelukkende for de der allerede er på listen.

JEG KAN IKKE FINDE MIN BILLET/JEG ER KOMMET TIL AT SLETTE MAILEN MED MIN BILLET

På siden www.billetsalg.dk/Log/ind kan man bruge loginoplysningerne til at logge ind på sin profil. Hvis du ikke kan finde e-mailen med loginoplysninger, så kan du anmode om en ny kode ved at trykke på den orange knap “Glemt adgangskode”. Følg herefter anvisningerne på siden og du vil få tilsendt en e-mail med nye loginoplysninger.

MÅ JEG SÆLGE MIN BILLET ELLER GIVE DEN TIL EN ANDEN?

Ja, du må gerne videresælge din billet – eller overdrage den til en anden.

Hvis du skal sælge eller overdrage din(e) billet(ter), så kan du via Billetsalg (den billetplatform vi bruger, og hvor du har købt billetterne) overføre billetterne nemt og sikkert.

Klik på linket her, for at læse mere: https://www.billetsalg.dk/TranTerms/TermsBillet

HANDICAPLEDSAGERE

Skal du til DHB og har brug for at have en ledsager med, kommer din ledsager gratis ind samme med dig – ved forevisning af gyldigt ledsagerkort.

CORONAFORHOLDSREGLER

DHB og Padborg Park efterlever de på tidspunktet gældende evt. coronarestriktioner.

Se nærmere her 

HVAD HVIS DHB BLIVER AFLYST PGA. CORONA IGEN?

Hvis DHB bliver aflyst som følge af COVID-19, vil du som de to foregående år kunne vælge at overføre din billet til næste år – eller få pengene tilbage (minus billetgebyr og refunderingsgebyr).

KAN JEG FORTRYDE MIT BILLETKØB?

Hvis du bliver forhindret, skifter mening eller ikke kan komme på DHB refunderes dit køb ikke – men du må gerne videregive/sælge din billet til en anden.

FOTO, VIDEO OG DRONER

Det er tilladt at fotografere og videofilme på og omkring Padborg Park – men droner er ikke tilladt.

BILCAMP 

Hvad er BilCamp? BilCamp er en del af teltcampen, hvor du kan have din bil med ind. Altså kan du parkere i nærheden af dit telt. Du betaler for en bil, og ikke pr. person i bilen

Hvor ligger BilCamp? BilCamp er en del af den almindelige teltcamp.

Hvem kan ligge i BilCamp? BilCamp er for DHB-gæster, der ønsker at parkere bilen ved siden af teltet.

Autocampere skal holde i campingvogn-campen og skal derfor købe campingvognsbillet.

Må jeg parkere bilen lige ved siden af mit telt? Brandmyndighedernes påbud skal stadig overholdes – det er et must for at få lov til at afholde DHB på Padborg Park. Du kommer dog max. til at parkere 15 meter fra dit telt.

Jeg har købt billet til alm. teltcamp – men har ingen bil med, må jeg slå mit telt op i BilCamp? Ja, det må du – dog skal du rette dig efter de anvisninger, du får af campfolkene

Kan jeg købe billet til BilCamp i døren? Ja, så længe der er billetter – men du sparer på at købe i forsalg.

Hvor mange pladser er der? Der er ca. 800 – og det er først til mølle.

CAMPING, MAD, DRIKKE OSV.

Kan man sove på pladsen? Alle, der køber en partoutbillet – eller en lørdag-søndagsbillet – har naturligvis fri camp i teltlejren og fri parkering på parkeringspladsen tæt på.

Har du en campingvogn med, så skal du købe en campingvognsbillet. Vær opmærksom på, at der ikke må være biler i campingvognsområdet, så gæster med campingvogne kan ikke tilkøbe BilCamp-plads til dette område.

Vil du have bilen med ind i teltcampen, kan du købe en BilCampbillet og campere med telt så tæt som tre meter fra din bil.

Må jeg have min campingvogn/autocamper med på DHB? Du skal købe en speciel campingvognsbillet, for at få din campingvogn med ind i lejren. Du skal naturligvis kun købe en campingvognsbillet pr. vogn – og ikke pr. gæst.

Må jeg parkere min bil ved siden af mit telt? Brandmyndighederne siger minimum tre meter mellem telt og bil, så næsten og under forudsætning af, at du har købt en bilcampbillet. Der er et begrænset antal pladser, som sælges efter først til mølle-princippet. Øvrige gæster parkerer på den overvågede parkeringsplads, der ligger ca. 300 meter fra campen. (Tilbuddet gælder ikke campingvogne.)

Er der strøm på pladsen – og hvad med generatorer? Nej. Vi har ikke strøm til hverken telte, campingvogne eller andet. Eventuelt medbragte generatorer skal opfylde alle lovens krav og må ikke være i gang fra kl. 24.00 til 07.00.

Må jeg have hund med til DHB? Nej, ingen hunde! Det bliver noget rod at have 5.000 vilde vovser rendende rundt på pladsen…

Kan jeg købe mad? På DHB har vi masser af lækre madboder, hvor du kan få stillet din sult i løbet af dagen og natten. Ellers kan du også handle i Padborg eller i en af de mange grænsebutikker ganske tæt på Padborg Park.

Må jeg have mad og drikkelse til hele weekenden med på pladsen? På campingområdet må du medbringe mad og drikke (også alkohol) til eget forbrug. Dvs. i omegnen af 20-25 øl eller vand pr. døgn pr. person. Du vil blive nægtet adgang, hvis du kommer med en kæmpe trailer fyldt med drikkelse ‘kun’ til dig og kæresten. Inde på selve festivalpladsen er det naturligvis forbudt at medbringe egne mad- og drikkevarer af enhver art. Enhver form for videresalg medfører bortvisning.

Må jeg have våben og stoffer med? Nej, selvfølgelig ingen former for våben (herunder knive af enhver art og størrelse) eller euforiserende stoffer må medbringes på DHB – overtrædelse af dette medfører bortvisning og politianmeldelse.

Må jeg bruge mit laserlys til DHB? Nej, alle former for laserlys/laserpenne er strengt forbudt på Padborg Park. Politiet fortæller, at det kan være farligt for flyene i luften. Overtrædelse medfører bortvisning.

Må jeg spille musik i campen? Ja, men kun til klokken 24.00.

Må jeg grille i camp-området? Ja, men sikkerhedsafstand til telt og campingvogn skal overholdes!

Er der vand i camp-området? Der vil være nogle opmærkede vandposter, hvor du kan tappe gratis postevand. Se kortet i programmet, når du ankommer.

Må jeg have sofaer osv. med i campen? Nej, brandmyndighederne tillader ikke den slags store ting og sager pga. brandfare – så dagligstuen må blive derhjemme. Mindre ting som campingstole, små borde osv. er selvfølgelig okay.

Må jeg sætte et stort partytelt op i campen? Nej, kun almindelige telte og mindre Silvan-agtige plastikpavilloner (typisk 3×3 meter) er tilladt. Årsagen er, at kæmpe telte o.l. optager for meget plads i campen. Desuden ligger tingene efterfølgende og flyder på området, hvilket koster for meget i oprydning.

Må jeg have fadølsanlæg, kæmpe musikanlæg osv. med? Nej, det er ikke tilladt at medbringe og opsætte fadølsanlæg, store diskoteksanlæg, lysshow, scener osv. i campen. Mindre musikafspillere, bilanlæg osv. er selvfølgelig okay at bruge – dog ikke efter kl. 24.00.

Må jeg drøne rundt på min hjemmelavede pocketbike? DHB afholdes på Padborg Park, som er et lukket område – derfor gælder der andre regler end på et åbent område. Derfor må du gerne være opfindsom og medbringe den motoriserede sofa, du har lavet derhjemme. Men du skal tage hensyn til de andre gæster og overholde reglerne, der er opstillet for området. Hensynsløs kørsel medfører bortvisning fra pladsen – uanset køretøj.

Må jeg så køre fuld rundt i min bil? NEJ! Godt nok er Padborg Park et lukket område, men vi tolererer ikke på nogen måde, at man kører påvirket rundt. Og sker det, så medfører det naturligvis øjeblikkelig bortvisning. Ved køb af billet til DHB, accepterer du samtidig at du kan alkotestes af arrangørerne.

Må vi spærre lidt plads til dem, som kommer senere? Nej, som udgangspunkt kan man ikke spærre plads til andre – heller ikke på området med campingvogne. Så I må afsted på samme tid alle sammen, hvis I skal ligge sammen.

Kan jeg komme i bad? Jep, der kan naturligvis købes varme bade på pladsen til almindelig festivalpris.

CAMPINGVOGNE, AUTOCAMPERE OG CAMPLET

Må jeg have min campingvogn med på DHB? Du skal købe en speciel campingvognsbillet, for at få din campingvogn med ind i lejren. Du skal naturligvis kun købe en campingvognsbillet pr. vogn – og ikke pr. gæst.

Må jeg komme med en campingvogn på prøveplader? Hvis det er lovligt, er det okay med os – men alle campingvogne med prøveplader bliver registreret på et personligt navn, og såfremt campingvognen bliver efterladt på pladsen, bliver den person gjort ansvarlig for at få den fjernet – altså med andre ord: Den bliver fjernet for den pågældende persons egen regning.

Hvad med fortelte – går det? Nej desværre, ingen må have fortelte på deres campingvogne eller autocampere. Sådan siger brandmyndighederne.

Jeg har campingvogn med – hvor må den være henne i camp-området? Brandmyndighederne forlanger adskillelse mellem telte og campingvogne i den almindelige -camp, hvor der findes et område for telte og et for campingvogne. Der kan ikke ‘blandes’. Spørg, når du ankommer.

Hvor skal hhv. autocampere og Camplet være på pladsen? Autocampere skal være sammen med campingvogne – Camplet osv. skal være sammen med teltene. Arrangørerne viser på plads.

HJEMMEBYGGEDE KØRETØJER, ATV, POCKETBIKES mv.

Er velkomne på DHB – dog skal alle fartgrænser overholdes – uanset om det er en rullende sofa eller en ATV.

DELTAGERE

Hvordan tilmelder jeg mig som deltager i 201-meter, DFB eller drift? Det gør du i menuen under punktet Kører/deltager.

Hvor gammel skal man være for at køre drift og være på brænderpladsen? Aldersgrænsen er minimum 18 år.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan deltage alligevel, eller min bil går i stykker kort før DHB? Så skal du købe en almindelig publikumsbillet, hvis du vil ind til DHB. 

Om ekstra pitbilletter: Du kan tilkøbe op til 6 ekstra pitbilletter. De kan købes samtidig med deltagerbilletten.

Må mine ledsagere have deres private biler med ind i pitten? Nej, crewets private køretøjer (herunder trailere etc.) skal – af pladshensyn – parkeres udenfor pitten. Det er derfor kun konkurrencebilen og følgebilen/værkstedsbilen der må være i pitten. Crewbiler kan parkeres på parkeringspladser udenfor pitområdet, og trailere vil få anvist en plads inden ankomst.

Info om brænderplads længere nede.

UDSTILLERE

Hvordan gør jeg, hvis mit firma vil udstille? Rigtig mange firmaer vil med god grund gerne vise deres nyeste produkter frem til DHB. Se nærmere her!

BRÆNDERPLADS

Hvordan kan jeg deltage på brænderpladsen? Du tilmelder dig på pladsen – hvis du ikke har købt en plads til Brændercamp. Spørg når du ankommer Kun tilmeldte deltagere får adgang.

Må jeg have en bil med uden nummerplader til at brænde dæk af? Yes, det er fint. Få nærmere info på pladsen. Men husk, at det er dit ansvar at få bilen væk fra området/DHB igen – ellers koster det 3.000 kr. i bugseringsomkostninger.

Hvordan med alder, promille osv.? På brænderpladsen gælder samme promillegrænser som ude i det virkelige liv. Du skal også være minimum 18 år og have kørekort.

Skal jeg købe en speciel billet til brænderpladsen? Nej, du skal bare købe almindelig publikumsbillet. Men husk at tilmelde dig på pladsen, ellers får du ikke adgang til brænderpladsen. Hvis du vil ligge i brændercampen skal du købe billet. Du kan ikke ligge i brændercamp, hvis du ikke er ledsager til en deltager.

BRÆNDERCAMP

Brændercamp er en mulighed for dig og dit team for at ligge samlet, og for at få lidt bedre forhold end i resten af campområdet.

Brændercampen bliver placeret tæt ved brænderpladsen på Padborg Park.

Området er lille  – dvs. at der er plads til max. 100 deltagere – og deres ledsagere.

Hvis du køber plads til brændercampen får du:

  • Adgang til DHB
  • Én deltagerbil med fører – dvs. du er garanteret plads i brænderringen
  • Gratis campingvogn i pitten (normalpris 299 kr. – max 1 pr.deltager)
  • Deltagere kan frit medtage 1 køretøj i pitten (personbil eller kassevogn – normalpris 299 kr.)
  • 5×6 meter plads til dig og dit team
  • Overnatning i pitten
  • Mulighed for tilkøb af (max.) 6 ledsagerbilletter

Prisen er 899 kr. indtil 1. maj – herefter 1.200 kr. – husk, der er kun 100 brændercampbilletter.

Brændercamp er udelukkende for deltagere til brænderpladsen, og deres teams – du kan ikke købe en ledsagerbillet medmindre du er ledsager til en Brænderplads-deltager..

Køb billet til brænderplads og brændercamp her!

—————————————————————————————————————————-

Har du andre spørgsmål vedr. det praktiske på DHB 2023? Skriv til dhb@padborgpark.dk Men husk, at vi kun svarer på spørgsmål, som ikke er besvaret i det ovenstående – så frem med læsebrillen!

Spørgsmål vedr. 201-meter og drift-konkurrencerne stiller du til løbslederen – se mere under “Kører/Deltager”.

Mini Cart 0

Din kurv er tom