Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Racerløb

Racerløb

Konkurrence for hesteløse vogne

Racerløb drejer sig i al sin enkelhed om hurtigst muligt at komme fra et punkt til et andet. Sporten kan spores tilbage til det gamle Grækenland, hvor mænd løb om kap eller styrede stridsvogne gennem en bane. I dag er hestene skiftet ud med hestekræfter, når vi snakker racerløb. Det første racerløb med biler menes at have fundet sted i 1894 og blev meget apropos omtalt som en “konkurrence for hesteløse vogne” – et racerløb på rundt regnet 100 km mellem Paris og Rouen.

Danmarks næstlængste racerbane

Padborg Park, der er Danmarks næstlængste racerbane med 2150 m, lægger bl.a. asfalt til Legend Cup og Danish Endurance Championship, Super GT og Super2L. Vi er dansk importør af de nye Legend Cars, der er små specialbyggede udgaver af tredivernes amerikanerbiler som Ford og Chevrolet – uden tvivl Danmarks sjoveste racerklasse. Der er underholdning fra start til mål i dette racerløb. Derudover har Legend den fordel, at bilerne er billige i både indkøb og i drift.

Danish Endurance Championship er en atypisk form for motorsport. De fleste racerløb er hurtige sprintløb, men DEC er som navnet antyder et langdistanceløb, hvor man skal være udholdende, taktisk og have veludviklede samarbejdsevner for at vinde. To eller tre kørere deles om en bil og skal undervejs i det over fire timer lange racerløb konkurrere om kørerskifte og optankning for at komme først frem til start.

Se løbskalenderen her. https://padborgpark.dk/motorsport/lobskalender/

Firmaevents med fart og spænding

Vi har investeret i helt nye event biler MITJET– , så alle konkurrerer på lige fod, banen kan bookes hel eller halvdags. 

Vi har også vore egne enkelt mands events , hvor man kan deltage, hvis man ikke lige er 20-50 mand der skal afsted sammen. 

enkelt mands events Padborg Park

Mitjet Event og KTM highspeed

enkelt mands events Padborg Park

4 stk mitjet i fart

Mini Cart 0

Din kurv er tom