Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Teambuilding for firma og gruppe arrangement

Firma / Gruppe arrangement med fokus på teamwork

Har du og dine medarbejdere/venner  mod på et anderledes firma / gruppe arrangement, er du kommet til rette sted. Padborg Parks Teambuilding for firma og gruppe arrangement får adrenalinen i gang, når deltagerne skal konkurrere om kørerskift, tankstop og dækskifte, inden det går løs med high-speed-ture på banen.

Padborg Park arrangør af Firma / Gruppe arrangement

Med vores 2.150 meter er vi landets næst længste motorbanen, og her kæmper de bedste racerkørere om Danmarksmesterskaberne. Igennem sæsonen deltager et væld af forskellige løbsklasser på to og fire hjul ved de fire løbsweekender på Padborg Park. Se vores  – Løbskalender Padborg Park 2023

 

Bliv racerkører for en dag

Et firma / gruppe arrangement hos Padborg Park kan afvikles både dag og aften, efter fyraften, som mødeafslutning, teambuilding eller i forbindelse med produktpræsentationer. Udover fantastiske forhold for fartglade, kan vi tilbyde mødelokale og restaurant med udsigt til kørebanen.

Poleposition til race

Teamwork er en essentiel del af motorsport. Et Teambuilding firma og gruppe arrangement med ræs kan starte blødt med lidt at spise og drikke. Herefter inddeles deltagerne i hold, vi har helt nye Mitjet eventbiler, så alle kører i ens biler. Det hurtigste hold sikrer sig pole-position til race, hvilket stiller store krav til holdets samarbejdsevner. Optankning, dækskifte, passagerskifte og fastspænding giver sved på banen, når det skal gå hurtigt. Når alle deltagerne har været igennem, afsluttes vores firma arrangement naturligvis med præmier og pokal til bedste hold.

Mitjet #14 Padborg Park eventbil til Teambuilding for firma og gruppe arrangement

Dét er udgangspunktet for Firma / Gruppe arrangement med fokus på teamwork, men vi sammensætter et arrangement helt efter jeres ønsker – kontakt os for et uforpligtende tilbud. Få et tilbud.

For medarbejdere eller kunder, der gerne vil udforske deres egne biler, kan vi arrangere en trackday. Det kræver blot en bil i god stand og en ambition om at blive bedre bilist på en sjov og sikker måde.

Læs mere om trackday her:Trackday på Padborg Park   

Læs mere om Super Gt klassen her:   Super Gt Danmark

Mini Cart 0

Din kurv er tom