Padborg Parks egne events ** Klik HER

Teambuilding Motorsport

Hurtig, hurtigere og hurtigst

Racerløb drejer sig normalt om, hvor hurtigt man kan komme rundt i svinget, altså om bilen, banen og kørerens kompetencer. Nogle former for motorsport har imidlertid også stor fokus på teambuilding.

Danish Endurance Championship er et langdistanceløb for standardvogne over fem afdelinger. Hver bil, der stiller til start, har minimum 2-3 kørere, der i tæt samarbejde med mekanikere og tankfolk konkurrerer om overhovedet at komme frem til start. Løbet strækker sig over mange timer, hvilket giver mulighed for at genindtræde, hvis man er kørt af banen. Som navnet antyder, handler DEC om meget mere end at køre stærkt, nemlig udholdenhed, taktik og teamwork.

Det er med udgangspunkt i DEC motorsport, at Padborg Park har sammensat vores teambuilding events, der kan finde sted både fra morgenstunden og efter fyraften.

Teambuilding med motorsport

Vi starter typisk blødt med lidt at spise og drikke. Herefter inddeles deltagerne i hold, som trækker lod om biler og instruktører. Holdene konkurrerer om at være bedst til kørerskift, tankstop og dækskifte, inden det går løs med high-speed-ture på banen. Optankning, dækskifte, passagerskifte og fastspænding giver sved på banen, når det skal gå stærkt, og når bilen er i pole position, kommer der for alvor gang i adrenalinen.

Banen, der er Danmarks længste anlæg til motorsport, omfatter fire højresving, fem venstresving og en chikane. Når alle deltagerne har været igennem, afsluttes teambuilding arrangementet med præmier og pokal til bedste hold.

Fantastiske faciliteter for fartglade

Når Padborg Park ikke bruges til motorsport med publikum, bruges anlægget til køretekniske kurser, hvor man på to eller fire hjul kan træne kurveteknik, bremseteknik og acceleration – også på glat bane. Hvert år gennemfører vi over 70 teambuilding events for firmaer, i forbindelse med firmafester, produktpræsentationer, kundearrangementer osv. Dine gæster kan prøve biler helt op til 650 hestekræfter, alene eller med en professionel racerkører ved rattet.

Padborg Park har fantastiske faciliteter for fartglade, ikke mindst en restaurant, der med sin placering på toppen af administrationsbygningen, har en fin udsigt til banen. Padborg Parks catering kan altid sammenstrikke et godt tilbud til netop jeres firmaevent.

Udover restauranten har vi et areal på 4.000 m2, som eksempelvis kan bruges til udstilling og træf, samt et opholdsrum for 40 personer.

Send os dine ønsker (dato og deltagere), så kontakter vi dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. https://padborgpark.dk/kontakt/fa-et-tilbud/

Mini Cart 0

Din kurv er tom