Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Firma arrangement

Firmaarrangement med fart over feltet. Hurtige biler.

Står du og skal planlægge et forestående firma arrangement? – hos Padborg Park kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, hvor der leveres enestående oplevelser fulde af fart, adrenalinsus, sjov og teambuilding. Uanset om arrangementet er med kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere eller andre, er samtlige deltagere garanteret underholdning i særklasse med vores tilbud om firmaarrangementer.

Padborg Park er Danmarks næst længste motorbane og byder på udfordringer, der gør, at den blandt andet anvendes til Danmarksmesterskaber for landets bedste racerkørere. Du behøver dog ikke at være født med benzin i blodet, eller en hang til at lade adrenalinen få frit løb, for at nyde et oplevelsesrigt firma arrangement på Padborg Park. Her er oplevelser for enhver, og vi sørger naturligvis for både sikkerhed og grundige instruktioner. Lotus EliseKTM X-Bow, og MITJET er de biler I kan opleve på Padborg Park, både som passager og fører.

Få et firma arrangement der lever op til forventningerne

Padborg Park byder på mange forskellige former for firmaarrangementer. Vi er meget lydhøre over for vores gæsters specifikke ønsker og tilpasser gerne vores løsninger efter hvert enkelt firma. Dermed kan du og de øvrige deltagere få de bedst mulige oplevelser.
Vores firmaarrangementer omfatter blandt andet:

boks-firmadysten  boks-teambuilding boks-lej-banen 
og mange flere.  Langt de fleste events involverer vigtigheden af et godt teamwork, hvor der blandt andet skal arbejdes sammen om kørerskift samt diverse opgaver i forbindelse med et pitstop i jeres motorsport event. Der er ligeledes mulighed for spisning.

Vi står altid klar til at lytte til dine specifikke ønsker, samt behov, og skræddersyr gerne uforpligtende tilbud til dig

Firmaarrangement med fart over feltet. Hurtige biler.

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker til en spændende og fartfuld dag. Vi gør vores ypperste for at skræddersy en løsning, der bedst muligt tilgodeser disse.

Skriv til os på:info@padborgpark.dk

Følg os på facebook – https://www.facebook.com/PadborgPark/

Mini Cart 0

Din kurv er tom