Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Motorsport event – En sjov dag med fuld fart på

Padborg Park er din garanti for sjov, fart og spænding i forbindelse med et motorsport event af den ene eller anden art. Vi har i adskillige år henrykket vores mange besøgende med hæsblæsende action og hurtige biler ved diverse arrangementer.

Uanset om du ønsker at tage del i vores køreskoler, overvære mesterskabsracerløb, køre ræs mod andre eller andet, er vi overbeviste om, at vi kan tilbyde dig en oplevelse, du sent vil glemme. Vi arrangerer motorsport events for enhver smag og altid fuld fart på. Spænd sikkerhedsselen, tryk speederen i bund og få gode oplevelser med hjem i bagagen.

Padborg Park er Danmarks næst længste motorbane og byder på massevis af spændende udfordringer. Der køres således Danmarksmesterskaber på banen, hvor landets bedste racerkørere kæmper om placeringerne rundt i de mange sving og på de lange strækninger, hvor det går ekstra hurtigt.

Bilerne, der skal sørge for, at du og eventuelt andre deltagere skal få den bedst mulige køreoplevelse omfatter blandt andre Lotus Elise, KTM X-Bow og Mitjet.

Vælg det motorsport event der passer til dit formål

Hos Padborg Park yder vi en stor indsats for at imødekomme enhver besøgendes specifikke ønsker til en forestående motorsport event. Vi er ganske fleksible og kan i mange tilfælde tilpasse vores løsninger efter behov.

Vi afholder en bred vifte af arrangementer, der kan tilgodese både enkeltpersoner såvel som større og mindre grupper. Vores udvalg af motorsport event omfatter blandt andet følgende:

Mitjet event

Mitjet event – Klik her

boks-lej-banen

Klik her

Læs meget mere om de forskellige muligheder her på hjemmesiden. Vælger du en motorsport event, hvor du selv skal bag rattet, sørger dygtige instruktører naturligvis for både sikkerhed og grundige instrukser.

Køb gavekort her på hjemmesiden eller lad os høre om detaljerne for dit ønskede arrangement. Vi ser frem til at give dig adrenalinpumpende raceroplevelser

Her på hjemmesiden finder du gavekort med flere typer køreoplevelser. Ønsker du at arrangere et firmaevent, bedes du skrive detaljer vedrørende antal deltagere, dato mv. her for et uforpligtende tilbud.

Padborg Park – en dag med fuld fart på.

Mini Cart 0

Din kurv er tom