Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Firma / Gruppe event – Spænd selen og tag med på eventyr

Skal du arrangere et event, der skal henrykke og glæde samtlige deltagere? – Padborg Park byder på massevis af enestående oplevelser i forbindelse med arrangementer for virksomheder og privatpersoner.. Spænd sikkerhedsselen, tryk speederen i bund og gør dig klar til en dag fuld af sjov, fart og spænding. Uanset om formålet er at kræse for kunder,  samarbejdspartnere, kolleger eller venner, vil det skabe bedre sammenhold og vi  garanterer  en sjov og anderledes dag.

Padborg Park er Danmarks næst længste motorbane og bruges blandt andet til Danmarksmesterskaber. Dens fire højresving, fem venstresving og en enkel chikane sørger for gode udfordringer for folk på forskellige niveauer, 2150 m. Banen overholder naturligvis alle gældende sikkerhedsreglementer, ligesom vores dygtige instruktører søger for, at du er sat grundigt ind i tingene, inden du overtager rattet.

Kør ræs i en fiks Lotus Elise, KTM X-Bow. Vi tilbyder sjove køreoplevelser i hurtige sjove biler.

Et firma / gruppe event på Padborg Park giver lærerige og sjove oplevelser

Hos Padborg Park arbejder vi med et ønske om at levere oplevelser, der kan tilfredsstille alle gæsters ønsker vedrørende et adrenalinsusende event. Vi arbejder fleksibelt med henblik på at kunne tilbyde tilpassede løsninger til enhver kunde – uanset om de deltagende er født med benzin i blodet eller ej.
Mulighederne for jeres event kan blandt andet være følgende:

boks-firmadysten boks-teambuilding  boks-lej-banen 

I forbindelse med firmaevents fokuserer vi ofte på vigtigheden af et godt samarbejde. Opgaver såsom hurtige kørerskifts og selvudførte Pitstops er både lærerige og skaber et godt fællesskab og er derfor ideelle til teambuilding.

Kontakt os med dine specifikke ønsker vedrørende en sjov, fartfuld og oplevelsesrig dag. Vi glæder os meget til at give dig en oplevelse for livet

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en skræddersyet dag fuld af fart og oplevelser, så skriv til

info@padborgpark.dk

Velkommen til Padborg Park – din autentiske raceroplevelse.

Mini Cart 0

Din kurv er tom