Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Teambuilding

Står du med ansvaret for at arrangere en event med henblik på teambuilding? Og er du og dine kollegaer vilde med racerløb? Så tag et smut forbi Padborg Park, hvor vi har god erfaring med at levere oplevelser, der er fulde af både sjov, læring, fart og teamwork. Vi råder over en af Danmarks længste motorbaner samt en række hurtige racerbiler, hvorfor vi kan byde på massevis af underholdende udfordringer. Uanset om dig og dine kollegaer foretrækker at dyste mod hinanden eller sammen mod andre, eller I ønsker at leje banen og sammensætte en helt unik form for teambuilding, så hjælper vi jer med at finde den helt rigtige løsning. Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

boks-firmadysten boks-teambuilding  boks-lej-banen

Oplevelser på Padborg Park

Mitjet event biler

Teambuilding – Styrk fællesskabet med fart og spænding

Til firmaer og klubber har vi sammensat en speciel pakke, der egner sig fantastisk til teambuilding. Her skal der køres ræs som et hold, hvor kun det hurtigste og bedst samarbejdende mandskab bringer pokalen hjem. Vi inddeler typisk de deltagende i hold af 5 og tildeler hvert af disse en fartfuld racerbil og kyndig instruktør. Ved hvert kørerskift skal manden bag rattet naturligvis skiftes ud, mens bilen skal tankes og have nye dæk på. Det er samarbejde i en kamp mod uret!

Der er dermed lagt op til en helt unik dag med teambuilding, der vil være pakket med adrenalinsusende oplevelser og fuld fart over feltet. Pakken fungerer ideelt til efter fyraften eller som mødeafslutning, og alle kan være med. Har du specielle ønsker til, hvordan denne teambuilding kommer til at forløbe, kan vi i mange tilfælde tilgodese disse og skræddersy en løsning, der bringer de bedst mulige oplevelser til samtlige deltagere.

Teambuilding er ikke begrænset til ét event på Padborg Park

Foruden det ovenfor beskrevne arrangement tilbyder vi også en lang række andre hæsblæsende firmaarrangementer. Alle leveres med god instruktion, service og racerløb for alle pengene. Vores udvalg af racerbiler sikrer dig godt greb rundt i svingene samt fuld fart på langstrækningerne. Det er dermed blot op til jer at vurdere, om det er vores Lotus Elise, Mitjet eller KTM X-Bow, der imødekommer jeres ønsker i forhold til fart og manøvredygtighed bedst.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores tilbud inden for teambuilding, er du altid velkommen til at kontakte os. Ikke nok med at vi ønsker at give jer en uforglemmelig dag på motorbanen, så hjælper vi jer også gerne med at skræddersy jeres helt eget arrangement. På den måde kan I gøre teambuilding til en både sjov, lærerig og fællesskabsstyrkende oplevelse ved at tage ind forbi Padborg Park og prøve kræfter med en af vores mange motorsports-oplevelser.

Mini Cart 0

Din kurv er tom