Blackfriday tibud →salget er åben fra 22/11 til 28/11

Teambuilding – Styrk fællesskabet med fart og spænding

Står du med ansvaret for at arrangere et event med henblik på teambuilding? – hos Padborg Park har vi god erfaring med at levere oplevelser, der er fulde af både sjov, læring, fart og teamwork. Vi råder over Danmarks længste motorbane, hvorfor vi kan byde på massevis af underholdende udfordringer.

Til jeres teambuilding arrangement har vi sammensat en speciel pakke, der egner sig fantastisk til formålet. Her skal der køres race som et hold, hvor kun det hurtigste og bedst samarbejdende mandskab bringer pokalen hjem.

Vi inddeler de deltagende i hold af typisk 5 og tildeler hvert af disse en fartfuld racerbil og kyndig instruktør. Ved hvert kørerskift skal manden bag rattet naturligvis skiftes ud, mens bilen skal tankes og have nye dæk på. Det er samarbejde i en kamp mod uret!

En dag med dette er pakket med adrenalinsusende oplevelser og fuld fart over feltet. Pakken fungerer ideelt til efter fyraften eller som mødeafslutning.

Har du specielle ønsker til din teambuilding dag, kan vi i mange tilfælde tilgodese disse og skræddersy en løsning, der bringer de bedst mulige oplevelser til samtlige deltagere.

Teambuilding er ikke begrænset til et event på Padborg Park

Foruden det ovenfor beskrevne arrangement tilbyder vi også en lang række andre hæsblæsende firmaarrangementer. Alle leveres med god instruktion, service og sjov for alle pengene.
Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

boks-firmadysten boks-teambuilding boks-formel-1-simulator boks-lej-banen boks-dtm-event

Vores udvalg af biler sikrer dig godt greb rundt i svingene samt fuld fart på langstrækningerne. Vælg mellem en fiks Lotus Elise, Porsche, KTM X-Bow, Ferrari, Formel 1 racer, Legend cars eller andre mærker og modeller.

Er du interesseret i at høre nærmere om vores tilbud og services, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at give dig en fartfuld oplevelse

Gør teambuilding til en både sjov, lærerig og fællesskabsstyrkende oplevelse.

Vi ses på Padborg Park.

skræddersy jeres teambuilding med Padborg Park

Mini Cart 0

Din kurv er tom