Team Padborg Park siger TAK for 2023** Klik HER

Gavekort – en gave, der giver glæde hele livet

Med et gavekort til Padborg Park har du muligheden for at glæde én, du holder af, med en dag fuld af fart, sjov og adrenalinpumpende spænding. Det er en enestående og populær gaveidé, fordi oplevelser for livet varer længere end materielle goder.

Oftest foræres vores gavekort af kvinder til kæresten, manden eller konfirmanden, men alle – mænd og kvinder – med mod på en anderledes oplevelse, vil utvivlsomt værdsætte gaven højt.

Benzin i blodet og en hang til fart er helt klart et plus, men ikke en nødvendighed. Vi har således tilfredsstillet et utal af forskellige typer kunder med vores skræddersyede løsninger. Et gavekort til Padborg Park har noget at byde på for enhver smag.

Padborg Park er Danmarks næst-længste motorbane. Udfordringerne her er rigelige, hvorfor banen også benyttes til at afholde mesterskaber for landets bedste racerkørere.

Find det rette gavekort og lad os sørge for resten

Padborg Park tilbyder en bred vifte af forskellige muligheder, ligesom vi altid er klar på at tilpasse vores løsninger efter hver enkelt kundes specifikke ønsker og behov. Udvalget af biler omfatter mærker som Lotus, Mitjet og KTM X-Bow.

Vi ønsker vores gæster de bedst mulige oplevelser, hvilke selvfølgelig finder sted under sikre forhold samt med grundige instruktioner fra fagkyndige professionelle.

Vores tilbud i forbindelse med gavekort omfatter blandt andet oplevelser inden for følgende kategorier:

boks-hurtig-elise  boks-loeb boks-gavekort

Der er således tale om rigtige raceroplevelser i rigtige racerbiler såvel som kurser på motorcykler af forskellig sværhedsgrad.  Der er arrangementer for både ham/hende, der ønsker en hæsblæsende køretur med en professionel, teste egne fartgrænser alene på banen, køre ræs mod andre samt meget andet.

Valget er dit – se vores fulde udvalg af gavekort og oplevelser for livet her.

Vælg et arrangement eller en bestemt prisklasse og giv en gave, modtageren aldrig vil glemme. Vi glæder os til at sætte lidt mere fart i din tilværelse

Du kan enten vælge et specifikt arrangement eller give modtageren af gaven frihed til at vælge ved blot at udpege et bestemt prisniveau. Uanset hvad du vælger, er vi overbeviste om, at der venter en spændende dag forude.

Velkommen til Padborg Park – en verden fuld af fart, adrenalin og spænding.

Mini Cart 0

Din kurv er tom