Padborg Parks egne events ** Klik HER

Oplevelser på Padborg Park

Sid selv bag rattet i de fedeste racerbiler på Padborg Park

Er du en adrenalinjæger på jagt efter næste store oplevelse? Så kunne det meget vel være interessant for dig at læse med her. På Padborg Park motorbane får du nemlig lov til selv at sidde bag rattet i den ikoniske Lotus Elise, KTM X-Bow eller Mitjet for virkelig at mærke suset.

 

Padborg Park – Kør selv på Danmarks næst længste motorbane!

Beliggende ved Padborg i den allersydligste del af landet finder du Padborg Park – Danmarks næst-længste motorbane med en længde på hele 2.150 meter! Undervejs på banen møder du fire højresving og fem venstresving, og du er garanteret en autentisk racerløbsfornemmelse. Padborg Park har specialiseret sig i at sammensætte unikke events, hvor du kan prøve kræfter med banen og bilerne – heriblandt den berømte sportsvogn Lotus Elise. Lotus Elise er kendt for sit chassis, som er konstrueret i aluminium. Det gør den til en enormt let bil, som ikke vejer mere end 750 kg., og det giver altså en helt unik køreoplevelse. Læs videre her, hvor vi har samlet information om de bedste events på Padborg Park.

 

Lotus Elise aften- og heldagsevent

To af de meget populære Lotus Elise-events, som Padborg Park tilbyder, er deres aften-event og heldagsevent. Eventet varer 4-7 timer, afhængig af hvilken version du vælger, og du får rig mulighed for at køre i den lækre Lotus Elise. Programmet starter med en introduktion til racerbilen, hvorefter du kan komme ud på selve banen og køre! Man er max. fire deltagere pr. Lotus Elise-bil, så du er sikret rigeligt med køretid. Undervejs i kørslen tilbydes der mad, hvorefter der køres ræs igen. Eventet slutter med en præmieoverrækkelse, og alt udstyr som køredragt, racersko, handsker og hjelm stilles til rådighed.

 

Bliv racerkører for en dag – prøv også KTM X-Bow og Mitjet

Lotus Elise er ikke den eneste bil, du kan få lov at prøvekøre hos Padborg Park. Der er nemlig også forskellige muligheder for at blive racerkører for en dag og dermed sidde bag rattet i en lynhurtig KTM X-Bow eller en Mitjet. I begge tilfælde har vi at gøre med absolutte superbiler, og uanset hvilken type køreoplevelse du vælger, er der garanteret høj fart, skarpe sving og en oplevelse, du aldrig glemmer.

 

Giv oplevelsen videre med et gavekort

Er du til høj fart og spænding, men har du ikke nødvendigvis selv lyst til at sidde bag rattet, er der også gode muligheder for at sidde på passagersædet, imens en af Padborg Parks instruktører giver dig en tur. Instruktørerne er vant til både bilerne og banen, så her er du garanteret en tur, hvor bilen presses til at præstere sit absolut yderste rundt på banen. Giv et gavekort til én, du har kær – eller køb det til dig selv – og få en uforglemmelig oplevelse som passager i en toptunet Lotus Elise, KTM X-Bow eller en Mitjet.

 

Hestekræfter og fart på Padborg Park

Motorsport har en lang tradition i Danmark, og gennem tiden har der været rigtig mange aktive motorbaner. Mange har været midlertidige, andre er for længst lukkede – og så er der dem, der ligesom Padborg Park stadig er særdeles aktive i dag. Er det ikke lige sportsvognen Lotus Elise, den hurtige KTM X-Bow eller superbilen Mitjet, som får din puls til at stige, finder du garanteret noget andet, der gør, på padborgpark.dk. De afholder et væld af events, kurser og teambuilding-arrangementer, og du kan prøvekøre biler med alt fra 120 og helt op til 250 hestekræfter!

Mini Cart 0

Din kurv er tom