Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Motorsportsbane

Danmarks længste motorsportsbane

Padborg Park er landets længste motorsportsbane: 2.150 meter lang og 12 meter bred, fire højresving, fem venstresving og en chikane. Flere gange om året afvikles motorsportslige begivenheder på banen. Til dagligt bruges den nye motorsportsbane til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, firmaarrangementer, selskaber osv.

Anlægget omfatter parkeringsplads, ”kravlegård”, administrationsbygning med kursus lokaler, garageanlæg, glatførebaner samt forskellige sving som bruges til bremse og undvigemanøvrer.

BanenPadborgParkLuftfoto1

BanenPadborgParkLuftfoto1

Stemningsfuld Track Day

Du kan leje Danmarks længste motorsportsbane dag eller aften til diverse arrangementer: Fødselsdage, jubilæer, polterabends, bil- og motorcykeltræf, firmafester, kundeevents, produktpræsentationer osv. På førstesalen i administrationsbygningen ligger vores restaurant, hvor du og dine gæster kan nyde mad og drikke med udsigt til banen.

Således udgør Padborg Park de ideelle rammer for en stemningsfuld trackday. Da det er den samme motorsportsbane, hvorpå de bedste danske racerkørere kæmper om Danmarksmesterskaberne, er I garanteret en autentisk oplevelse.

I kan teste egne biler eller motorcykler i anlægget, eller I kan prøvekøre en af vores mange racerbiler. I kan køre LOTUS, KTM eller MTJET  (også med en pro bag rattet, så I kommer helt ud i svingene).

Padborg Park stiller naturligvis kørerdragt, racersko, handsker og styrthjelm stilles til rådighed ved egne high-speed  events.

Mitjet #14 Padborg Park eventbil

Mitjet Event og KTM highspeed

Spis, sov og seværdigheder i omegnen

Den populære motorsportsbane ligger ved grænsen til Tyskland. Udover Padborg Park er den sønderjyske stationsby kendt for Hærvejen, Gendarmstien, Flensburg Fjord , grænsehandel og 3000 arbejdspladser inden for transport og spedition. I nærheden af Padborg Park finder du en lang række gode spisesteder og muligheder for overnatning. Foruden byen selv er der gode muligheder for sightseeing i nærliggende Gråsten og Tønder, Aabenraa,  samt naturligvis i Flensburg på den anden side af grænsen.

Padborg Park drives af Tom Pedersen, og det er bl. a. også ham, der sidder bag rattet i vores biler, når hastigheden skal helt op. Allerede som 15-årig blev Tom Pedersen, der er født i 1981, jysk/fynsk mester i karting. Siden fulgte mange flere sejre, bl.a. Scandinavian Formula Renault Cup, Danish Touringcar Championship og Danish Endurance Championship. Hvor de fleste racerløb er sprintløb, er DEC et langdistanceløb, hvor 2-3 kørere deles om én bil.

Mini Cart 0

Din kurv er tom